П`ятниця
17.05.2024, 07:51
Комп'ютерні послуги у Івано-Франківську 0957522540
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 5 » Ремонт комп'ютерів Івано Франківськ Комп'ютерна допомога у Івано-Франківську Установка Віндовс Windows Івано-Франківськ 050-962-60-30
14:13
Ремонт комп'ютерів Івано Франківськ Комп'ютерна допомога у Івано-Франківську Установка Віндовс Windows Івано-Франківськ 050-962-60-30

Встановлення Windows

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Виїзд на дім проводиться після 17:00 у будні. Та протягом дня у вихідні.

 

Ми швидко і недорого встановимо на Ваш робочий або домашній комп'ютер операційну систему Windows, і все необхідне програмне забезпечення, в тому числі виконаємо установку антивіруса. 

Ключові моменти

Ми забезпечимо Вам грамотний комп'ютерний сервіс.

  • Допоможемо Вам з вибором операційної системи і встановимо ту, яка буде оптимально відповідати Вашим потребам і відповідати можливостям Вашого комп'ютера, ноутбука або КПК.
  • Збережемо всю потрібну Вам інформацію.
  • Зробимо форматування жорсткого диска і усунемо помилки.
  • Здійснимо установку драйверів на Windows 7, 8 та ін для всіх компонентів комп'ютера і периферійних пристроїв (принтерів, сканерів).
  • Зробимо оптимальну настройку ОС Windows для максимальної продуктивності.

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Виїзд на дім проводиться після 17:00 у будні. Та протягом дня у вихідні.

 

Установка програм

З одного боку установка програмного забезпечення справа нехитра: вставив в дисковод інсталяційний диск або пройшов по посиланню, запустив, кілька разів натиснув «Далі» і готово. Однак цей варіант підходить тільки для вузькоспеціалізованих програм (ICQ, Skype). З такими пакетами, як Microsoft Office, Corel, Nero, Adobe Photoshop та іншими, справа йде інакше. Для коректної установки програм Windows, необхідно деактивувати деякі вже встановлені продукти, оптимізувати їх роботу після установки.

Порядок роботи

У тому випадку, якщо у Вас вже встановлено будь старі версії програм, ми оновимо їх.

  • Ми докладно розповімо Вам про можливості кожної програми.
  • Залишимо те, чим Ви будете користуватися, та деінсталюємо непотрібне.
  • Підберемо для Вашого комп'ютера оптимальну версію програми, виконаємо установку ігор на Windows 7/8 або інших версій.
  • Проведемо налаштування програм, щоб вони коректно і безпомилково працювали.

·Відновлення працездатності комп'ютера, ноутбука;

·Встановлення операційних систем (WINDOWS XP/7/);

·Встановлення комплексу програм для зручної роботи користувача;

·Налаштування програмного забезпечення;

·Діагностика і тестування обладнання;

·Оптимізація роботи ПК, "тонке" налаштування комп'ютера;

·Перевірка комп'ютера на наявність шкідливих програм;

·Захист комп'ютера від шкідливих програм;

·Відновлення втраченої інформації;

·Допомога у зборі, модернізації комп'ютера, заміна комплектуючих;

·Встановлення принтерів, сканерів, встановлення драйверів (Windows);

Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

Виїзд на дім проводиться після 17:00 у будні. Та протягом дня у вихідні.

 

Ключові слова:

ремонт комп’ютерів, обслуговування комп’ютерів, діагностика комп’ютера, встановлення windows, очистка комп’ютера від вірусів, збірка комп’ютера, розблокування windows, аксесуари, комплектуючі, ремонт комп’ютерів сихів, на сихові, червона калина, на червоній калині, хуторівці, іт львів, обслуговування комп’ютера, діагностика з виїздом, на дому, заміна материнської плати, заміна блоку живлення, заміна жорсткого диску, заміна приводу cd-rom, dvd-rw, blue-ray, заміна оперативної пам’яті, заміна інших комплектуючих, пошук, перевірка, покупка комплектуючих б/у, нових - безкоштовно, чистка системного блоку від пилу, програмне забезпечення, встановлення драйвера, драйверів, встановлення linux, збереження інформації перед установкою, встановлення операційної системи, програм, антивірус, встановлення драйверів, збереження інформації перед інсталяцією ос, встановлення антивірусу, поновлення баз, інтернет, налаштування інтерету, проведення мережі, мережа, налаштування підключення до інтернету, проведення локальної мережі за комп’ютер, налаштування безпровідної мережі, налаштування роутера, ремонт ноутбуків, нетбуків, діагностика, заміна жорсткого диску, оперативної пам’яті, чистка системи охолодження, комп’ютер, на ноутбук, нетбук, заміна термопасти, заміна клавіатури ноутбука, корпоративне, абонентське обслуговування комп’ютерів, ремонт комп’ютерів дешево, ремонт ноутбука терміново, ремонт ноутбуків acer, ремонт ноутбуків asus

Налаштування ОС Windows            Швидко та професійно налаштуємо ОС Windows для зручної роботи з Вашим ПК*

Налаштування ОС на Нетбуці         Швидко та професійно налаштуємо ОС Windows для зручної роботи з Вашим нетбуком*

Встановлення безкоштовного пакету програм     Встановлення програм для початкової роботи з ПК (7-z архіватор, k-lite codec, Openoffice, Mozilla Firefox, CDBurnerXP, антивірус)

Налаштування комплексної безпеки ПК: антивірусні програми, антиспам фільтри, брандмауера, захист від хакерських атак                 Ми забезпечимо надійний захист: жоден вірус, спам чи інший небажаний гість не потрапить до Вашого ПК.*

Підключення периферійних пристроїв (принтери, модеми, ігрові пристрої і т.д.)      Не бажаєте розбиратись з усілякими кабелями та налаштуваннями? Хочете одразу використовувати на всі 100% свої нові пристрої? Наші спеціалісти допоможуть!

Встановлення та налаштування комп. комплектуючих (пам'ять, вінчестер, привід і т.д.)      Підключення комп'ютерних комплектуючих (пам'ять, жорсткий диск, відеокарта тощо), забезпечення оптимальної роботи системи **

Налаштування комунікаційних програм: ICQ, Skype, e-mail. Створення та налаштування особистої електронної скриньки і т.д.                   Спілкуйтесь через Інтернет та отримайте масу нових можливостей: абсолютно безкоштовні дзвінки за кордон та в межах країни через Skype! Переписуйтесь з друзями по ICQ! Забудьте про укрпошту: створивши власну скриньку, можна листуватись і надсилати файли за лічені хвилини!

Відновлення інформації   Випадково стерли улюблену фотоколекцію? Річний звіт? 9 з 10 розділів дипломної роботи? Ми допоможемо відновити втрачену інформацію!

Модернізація ПК (аналіз та встановлення запчастин)     Ваш ПК уже не такий швидкий, як колись ? Вдоскональте його! І він працюватиме значно краще з новими комплектуючими! Проконсультуємо стосовно можливої та бажаної заміни, проведемо модернізацію! **

Пошук та запис драйверів    Не всі Ваші пристрої працюють коректно? Ваш ПК не бачить мережеву карту чи принтер? Допоможемо знайти потрібні драйвери та при потребі встановимо їх на Ваш ПК.

Діагностика ПК, ноутбука та програмного забезпечення. Виявлення несправностей, вірусів, причин некоректної роботи ПК    Наші спеціалісти поставлять точний діагноз "хвороби" Вашого ПК: технічні несправності, програмні вади, вірусне зараження, тощо. Вони нададуть рекомендації щодо ремонту або заміни.

Навчання роботи з ПК (ОС, офісні програми і т.д.)         Придбали комп'ютер, а користуватись ще не вмієте? Наші спеціалісти пояснять Вам ази роботи з ПК та офісними програмами. І базовий рівень користувача Вам гарантовано!

Розблокування ОС від банерів та вірусів   Ви більше не можете користуватись свом ПК або ноутбуком бо Вам заважає незрозумілий банер? Зверніться до нас і наші спеціалісти швидко позбавлять від надокучливих банерів.

Ремонт ПК із заміною комплектуючих      Ваш ПК працює не так як колись, виникають проблеми з перезавантаженням, тощо. Професійно та якісно відремонтуємо Ваш ПК та замінимо не справну його частину.

Ремонт ПК без заміни комплектуючих      Ваш ПК працює не так як колись, виникають проблеми з перезавантаженням, тощо. Професійно та якісно відремонтуємо Ваш ПК щоб Ви знову могли насолоджуватись його роботою.

Переглядів: 494 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

Архів записів

Друзі сайту

Форма входу


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz