Четвер
02.05.2024, 12:31
Комп'ютерні послуги у Івано-Франківську 0957522540
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 9 » Ремонт та технічне обслуговування ноутбуків, комп’ютерів, нетбуків у Івано-Франківську, 050-9626030, 067-7342846
10:16
Ремонт та технічне обслуговування ноутбуків, комп’ютерів, нетбуків у Івано-Франківську, 050-9626030, 067-7342846

Прискорення роботи зависаючого компютера, ноутбука, нетбука, установка Віндовс Windows  Івано-Франківськ, тел. 050-9626030, 067-7342846, працюємо без вихідних, виклик на дім безкоштовний, ремонтуємо комп’ютери, ноутбуки, нетбуки у Івано-Франківську

Зависає комп’тер, висне комп’ютер, висне ноутбук, повільно працює, повільно грузиться, не грузиться, не відкривається, не запускається, зависає  браузер, зависає ноут, зависає мозіла, зависає ноутбук, зависає компьютер, зависає інтернет, зависает відео в інтернеті, тормозить інтернет, тормозить відео, тормозить ноутбук, глючить, тормозить ноутбук что делать, злетіла програма, windows  не может получить доступ к, windows не загружается, віндовс не запускається, не активовано, не активований, віндовс не автентичний, віндовс не загружається, виндовс не загружается, виндовс не прошла проверку подлинности, віндовс не прошла проверку подлинности, не ліцензійний, заблоковано віндовс, заблокирован віндовс сбу, віндовс заблоковано що робити, заблокований віндовс, віндовс заблокирован сбу, заблокували віндовс що робити, заблокований windows, віндовс заблокований сбу що робити

Ваш комп'ютер заблокований з міркувань безпеки.Вся інформація на Вашому комп'ютері заарештована. Усі Ваші файли зашифровані. Протягом 12 годин кримінальну справу буде передано в суд. Ваш комп'ютер заблокований за порушення Закону України при перегляді порнографії. Не намагайтесь самостійно або за допомогою третіх осіб розблокувати ком'ютер - це загрожуває Вам кримінальною відповідальністю"

З таким повідомленням від імені МВС України все частіше зустрічаються користувачі мережі Інтернет.  У подальшому пропонується оплатити суму штрафу на гаманець однієї з систем електронних коштів. У разі відмови - кримінальна відповідальність. Зразу хочу усіх заспокоїти, це фейк і нікуди нічого оплачувати не потрібно. Чинним законодавством України, зокрема Кримінальним процесуальним Кодексом, Кодексом України про адміністративні правопорушення пердбачений чіткий порядок притягнення осіб як до кримінальної так і адміністративної відповідальності. До юридичних деталей та тлумачень окремих статтей вдаватись не буду, однак запевню, що питання притягнення до кримінальної чи адміністративної відповідальності вирішується виключно у судовому порядку в присутності правопорушника за умови вчинення ним правопорушення. Перегляд чи закачування матеріалів порнографічного характеру без мети збуту, демонстрації або розповсюдження не є забороненим, оскільки не містить складу ні адміністративного ні кримінального правопорушення. 

Оплати штрафів в Україні здійснюється виключно на офіційні банківські рахунки. Електронні гаманці, зокрема Webmoney, Perfect Money, Wallet One, ЯндексюДеньги чи будь-які інші не використовуються.  

Що стосується самого тексту повідомлення, то неозброєним оком можна зробити висновок про його невідповідність законодавству та й взагалі його офіційності.

Зокрема: "Такі дії містять в собі склад адміністративного правопорушення передбаченого ст. 301 ККУ і тягнуть за собою накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу...., а у разі ухилення від сплати штрафу - кримінальну відповідальність за ст. 212 Кримінального кодексу України.... " Склад адміністративного правопорушення визначається статтями  Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП), а не статтями Кримінального Кодексу (ККУ).  

Описане у статті повідомлення і його аналоги не несуть ніякої технічної загрози Вашій операційній системі, а також інформації, що зберігається на жорскому диску ПК (не сплутайте з професійним блокування інформації хакерами). Розблокування системи здійснюється шляхом виклику "Диспетчера задач" (Ctrl+Alt+Del) та примусового припинення роботи браузера, шляхом завершення його процесу.  У подальшому рекомендую перевірити актуальність баз даних антивірусного програмного забезпечення та здійснити сканування системи на предмет присутності вірусів та шкідливих програм.

І на кінець, якщо у Вас виникла нестандартна ситуація подібного роду, звертайтесь за порадою, буду радий допомогти! 

Переглядів: 644 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0

Архів записів

Друзі сайту

Форма входу


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz